Home Защо тунинг във VRP?

Станете ни фен в FB


Искате качествен Чип Тунинг? но фирмите са толкова много,а рекламите толкова примамливи...тук ние от VRPerformance ще се опитаме да ви дадем примери и подробна информация как да се ориентирате в избора си на фирма за тунинг!

Нашата фирма е създадена през далечната 2008 година,тогава фирмите за тунинг не бяха толкова много и шанса клиент да попадне на некачествен чип тунинг бяха доста по-малки сравнение с днешни дни...към днешна дата има толкова много сайтове за чип тунинг които предлагат и обещават качество на ниски цени но това няма как да се получи ако наистина фирмите са инвестирали толкова колкото подобна фирма на нашата...

Много фирми слагат снимки в сайтовете си на този чип тунинг уред на Фирмата Alientech,а уреда е KESS V2,това е един доста скъп уред които много малко от фирмите притежават,а нещото което незнаят е че нашата фирма е първата фирма за Чип Тунинг в България която си закупи този уред!

Освен този уред на пазара има и нови уреди които преобърнаха света на Чип Тунинга и дадоха нови възможности за софтуерни промени на автомобили с компютри които преди това неможеха да се манипулират софтуерно...Нашата Фирма отново е една от първите които притежават тези уреди в България!

Дино стенда представлява уред за измерване на мощността и въртящия момент на автомобилите,това дава възможност на клиента и на самата тунинг фирма да следи моментната мощност на измервания автомобил за да може да се постигнат по-прецизни настройки на софтуера.

Нашия Дино стенд е на фирмата DIMSPORT,тя е една от водещите фирми в света за тунинг оборудване,с нашия Дино стенд може да се видят както мощността на колела така и мощността на двигателя изчислена при измерването на загубите в трансмисията на съответния автомобил.

Не всяка фирма за чип тунинг има дино стенд,в България такива има в София,Варна,Пловдив и Русе,няма да сгрешите ако в избора си на фирма изберете такава която разполага с Дино стенд,защото фирмите с такъв стенд предлагат качествени услуги с доказани резултати и вие като клиенти виждате реално за какво си давате парите!

 

Чип тунинг за БМВ 530д 235hp,с графиката сравняваме тунинг правен от друга фирма и такъв направен при нас на Дино стенда,разликата се вижда ясно! с нашия тунинг ние постигнахме мощност от 287.7кс срещу само 251.8 на другата фирма на кола която в оригинален вид разполага с 233кс!

 
BGtop