Home ДИНОСТЕНД

Дино стенда представлява уред за измерване на мощността и въртящия момент на автомобилите,това дава възможност на клиента и на самата тунинг фирма да следи моментната мощност на измервания автомобил за да може да се постигнат по-прецизни настройки на софтуера.

Нашия Дино стенд е на фирмата DIMSPORT,тя е една от водещите фирми в света за тунинг оборудване,с нашия Дино стенд може да се видят както мощността на колела така и мощността на двигателя изчислена при измерването на загубите в трансмисията на съответния автомобил.

Не всяка фирма за чип тунинг има дино стенд,в България такива има в София,Варна,Пловдив и Русе,няма да сгрешите ако в избора си на фирма изберете такава която разполага с Дино стенд,защото фирмите с такъв стенд предлагат качествени услуги с доказани резултати и вие като клиенти виждате реално за какво си давате парите!

Дино тест цени за измерване:

Измерване на автомобил с 2WD  3 до 5 ръна

60.00лв

Измерване на автомобил с 4WD  3 до 5 ръна

90.00лв

Измерване на автомобил за един час с 2WD

150.00лв

Измерване на автомобил за един час с 4WD

200.00лв

 

 

Важно! При дино тест е необходимо автомобила да е с изрядно окачване,добре балансирани джанти,гуми без балони и такива с нормален грайфер,сходимоста на предницата да е изрядна!

 
BGtop