Home Гаранция и Въпроси

Станете ни фен в FB


Какво трябва да знаете преди поставянето на чип тунинг и избора ви на фирма:

Напоследък се появиха доста сайтове за тунинг но малко от тях са професионалисти,уверете се че съответната фирма разполага с необходимата база за извършването на тази услуга,тоест да има помещение или автосервиз,а не да ви направят тунинга при уредена среща на паркинг!

Уверете се че фирмата има реално лице за контакти,както и адрес!а не само един телефон или имейл,това ви дава сигурност че фирмата е сериозна,знае се на кого е и може да се свържете с него без проблем!

За да преминете към самия тунинг,съответната фирма трябва да разполага с необходимото качествено оборудване за диагностика,просто няма как да се направи добър тунинг на автомобил с проблем,затова е задължително да се направи диагностика на автомобила преди и след тунинга!

Уверете се че фирмата работи с качествена апаратура,това е необходимо за да може тунинга на автомобилът ви да премине без никакви проблеми!

Избягвайте сайтове с разнообразна друга дейност,като например зареждане на климатици,монтаж на аларми,монтаж на автомобилни аудио системи и между услугите им чип тунинг...това обикновено са хора които си нямат на идея от двигатели и диагностика,да не говорим за чип тунинг...това не е вашата фирма за тунинг!

Често задавани въпроси:

Вреден ли е чип тунинга за двигателя ми?

Когато тунинга е качествено направен той не е вреден за вашия двигател и няма причина той да се повреди!

Вреден ли е чип тунинга за автоматичната скоростна кутия?

Тунинга за автомобили със автоматични скоростни кутий се прави като това се взема в предвид и настройките се корегират така че да не се натоварва скоростната кутия,настройките за всеки автомобил са различни според вида и здравината на скоростната кутия.

Автомобилът ми е снабден с филтър за твърди частици (ФАП или ДПФ) задължително ли е да го премахна преди тунинг?

Не,с нашия чип тунинг това не е задължително тей като ние прецизно настройваме горивната смес което не води до задръстване или проблеми с ДПФ или ФАП филтъра ви.

Има ли Гаранция Чип Тунинга?

Понеже ние използваме качествени уреди за тунинг можем да ви дадем 2 години гаранция за софтуера,както и 2 години гаранция за носителя на софтуера!

Важно е да се знае че гаранцията отпада при каквато и да била друга софтуерна намеса,опит за сваляне на софтуера,какъвто и да било ремонт на блока за управление,премахване на имобилайзер или късо съединение в автомобила!
 
BGtop